Tervetuloa Room for Color-sivuilleni!

Toivottavasti löydät jotakin inspiroivaa.

Nimeni on Fiona Ansink ja olen asunut Suomessa, lempimaassani, vuodesta 2006.
Olen syntynyt Alankomaissa ja tutustuttuani moneen eri maahan olen löytänyt kotini täältä tuhansien järvien maasta.

Siitä lähtien, kun olen pienenä tutustunut ja oppinut pitelemään värikyniä, olen ollut innostunut väreistä ja luomisesta.
Piirtämisen lisäksi olen kiinnostunut kaikesta, joka liittyy luomiseen: talojen rakentaminen, huonekalujen tekeminen ja korjaaminen, vaatteiden suunnitteleminen, valokuvaaminen ja maalaaminen ovat kiinnostuksen kohteitani. Intohimoni maalaamiseen alkoi talojen ulko- ja sisäpintojen maalaamisesta ja tämän intohimon sai syttymään rakas isäni, kun olin 12-vuotias.


Tässä taidonnäytteitäni

Tällä sivulla on esitelty töitäni, jotka olen tehnyt tai suunnitellut. Täältä löydät mm. seinämaalaukset, huonekalujen maalaukset, hyllyt, vauvojen sängyt, tuolit, pöydät, kaapit sekä ovikyltit.

Seinämaalaukset voidaan toteuttaa lastenhuoneisiin, makuuhuoneisiin, eteishalleihin, keittiöihin, ravintoloihin, kahviloihin, sairaaloihin, päivähoitopaikkoihin, terveysalan yrityksiin ja muihinkin liiketiloihin.

Täältä löydät valikoiman seinämaalauksiani ja kaappien, lastensänkyjen, tuolien ja pöytien maalauksia, joista osan olen itse suunnitellut ja tehnyt.
Voin myös toteuttaa toiveesi minkä tahansa haluamasi huonekalun somistamisesta.

Tervetuloa myös Facebook-sivuilleni!

Facebook